Eu dacă aș fi votat PNL la Craiova…

N-aș putea să stau așa aiurea.

După ce consilierul penelist Dan Diaconu a trădat alianța dreptei (formată din PNL și USRPLUS) din Consiliul Local Craiova, trecând de partea PSD.

Practic i-a făcut cado’ partidului de culoarea menstruației doi viceprimari și majoritate în consiliu. Acum PNL e partidu’ de culoarea vomei.

Eu, dacă aș fi votat lista PNL, m-aș duce să-i trag de mânecă. I-aș bombarda cu întrebări pe toți membri votați și pe președintele partidului, că au pus un asemenea om pe listă. Că l-au lăsat să-și facă de cap.

Că și-au bătut joc de votul meu și de votul atâtor alți asemenea mie. Le-aș trimite saci de scrisori, le-aș da mesaje pe toate platformele posibile. M-aș propti în fața sediului lor și nu aș mai mișca de acolo până nu s-ar face o curățenie drastică în partidu’ ăsta care azi a dezamăgit.

Măcar aș arunca cu o roșie în el. Ca la stand up comedy.

Vina e cumva împărțită în două. A lu’ nenea consilieru’ și a cetățenilor care l-au votat. Pe care acum nu-i văd să urle, să-și strige nemulțumirea, să dezbată treaba asta. Să o pună pe tapet și să o sancționeze.

Ne-ar merge mai bine dacă noi ca cetățeni votanți ne-am agita pentru situațiile astea cum s-au agitat cei de la PNL ca să vă convingă să-i votați.

E trist. Trist rău că nu reușim să fim corecți, loiali, să avem caracter, să fim consecvenți, să ne ținem de cuvânt, să avem onoare, să d-astea.

Ion C. Brătianu și C.A. Rosetti dau dislike și unfollow domnului Dan Diaconu de la Craiova.

Eu, dacă aș fi șefă pe recrutare de membri la PNL, le-aș da test din istoria partidului. Dar ce bine că nu sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *