Blog

#HaiCraiova sau despre cum trăiesc fotbalul urcată sus pe toc

Ar fi vrut să fiu genu’ ăla de tipă. Care sporovăiește cu ea despre ce culoare să-și facă unghiile săptămâna viitoare sau despre ce genți mai sunt acum la modă. Din păcate pentru mami, eu-s puștoaica ce merge cu tati pe stadion să-și vomite plămânii de la atâta țipat de bucurie când marchează Știința.

Puștoaica ce face pe comentatorul sportiv când urmărește meciurile la tv alături de prieteni. Mă rog la fiecare repriză-n parte ca băieții de la CS Universitatea Craiova să fie-n formă și mă enervez pentru fiecare ratare sau pasă proastă. Sufăr ca și cum aș fi pe teren când vreun adversar faultează pe cineva dintre ai noștri.

Prietena mea cea mai bună îmi reproșează că știu numele tuturor jucătorilor, care pe la ce echipe a mai jucat, câte goluri au marcat, dar că uit mereu când e ziua ei de naștere. Mi-am luat o mină serioasă, am privit-o grav în ochi și i-am spus răspicat: ”De ziua ta alb-albaștrii au bătut-o pe Voluntari cu 5-0!”.

Cam așa sper s-o bată mâine pe Concordia Chiajna. Sunt încântată de tehnica lui Devis Mangia, de seriozitatea sa dozată astfel încât la fiecare etapă CS U să dea tot ce are mai bun. ”Ne așteaptă o partidă dificilă. Nu va fi niciun jucător menajat. Sâmbătă vom introduce în teren cea mai bună echipă pentru a câștiga”, a declarat antrenorul.

Mijlocașul Gustavo Vagenin, brazilian la origine, m-a surprins total că a anunțat într-o română aproape perfectă mesajul său: ”Trebuie să ne pregătim și să jucăm foarte bine. Trebuie să fim concentrați. Partida cu Chiajna este foarte important pentru noi.”

Determinarea, pasiunea și ambiția Leilor din Bănie vor pune cu siguranță echipa pe o traiectorie ascendentă și vor face din noi cei mai fericiți suporteri!

#HaiCraiova