Blog

Muncesc relaxându-mă. Doar cu ajutorul aromaterapiei | Aroma Land

Salut! Sunt Roxana de pe net și voiam să vă întreb care-i metoda voastră de a face față haosului.

Pentru că eu uneori nu mai pot. Simt că mă cam ia viața pe sus și o ard dezorientată, fără busolă, fără hartă. Nu mai știu ce zi a săptămânii e, dacă-i dimineață ori noapte sau trăiesc într-un univers paralel. Aproape că nu mai știu nici cum mă cheamă cu buletinul în mână.

Sunt perioadele alea în care te entuziasmezi că ai mult de muncă și te afunzi în ea până peste cap. Ești implicat, determinat, convins să dai acolo tot ce-i mai bun și mai prețios; analizezi, compari și construiești ca visul tău să prindă contur. Momentele când el – visul – e pe locul 1, iar tu devii personaj secundar în viața ta.

Și când faci slalom printre stres, nervi nervoși și-anxietăți… soluția este una singură: Colecția Momente de la Aroma Land. Pasiune, inspirație, claritate, vitalitate, dorință și optimism – iată cele mai importante atribute pentru orice activitate, transformate în uleiuri aromate.

Când am o zi grea, când am o zi durăăă – știe toată lumea – eu prefer să fac aromaterapie. Printre beneficiile sale se numără faptul că te eliberezi de stres, îți crește nivelul de concentrare, nivelul de energie și capacitatea de memorare, grăbește vindecarea și recuperarea, reduce durerile de cap și are un efect de relaxare plus că aduce după sine un somn profund.

Cele 6 parfumuri care-mi încântă simțurile sunt:
PASIUNE – Sinergia orhideei şi santaului pentru momentele în care vrei să te înconjori de iubire.
DORINŢĂ – Sinergie trandafir şi mosc pentru momentele în care îţi aşterni visurile în univers.
INSPIRAŢIE – Sinergia aloe vera şi vanilie care te îmbie cu delicateţe spre visare şi creativitate. 
OPTIMISM – Sinergia lavandă şi salvie pentru momentele în care vrei să te înconjori de energie pozitivă. 
VITALITATE – Sinergia violetelor şi a  fructelor de pădure care îţi oferă doza de energie necesară pentru a excela.
CLARITATE – Sinergia bergamotei, gardeniei şi mentei care te ajută să-ţi pui ordine în gânduri şi să te reîntorci la tine. 

De când am descoperit asta, fac aromaterapie în fiecare zi. A devenit un ritual să-mi pun o lumânare în suport și să adaug uleiul care simt că mă ajută în momentul respectiv. Îmi umplu camera de lucru cu un miros superb, care mă relaxează instant și mă face să fiu mai creativă pe clipă ce trece.

Unde mai pui că sunt fericită să susțin un brand românesc, o afacere locală pentru care prevăd un viitor de succes, deoarece seriozitatea, profesionalismul și calitatea serviciilor oferite sunt cele mai importante direcții, unde ei excelează. Ca să nu mai amintesc de comunicare – eficiența e cuvântul care descrie cel mai bine relația mea cu Aroma Land! Mereu când am vreo nelămurire în privința produselor sau vreo întrebare legată de comandă sunt foarte prompți în a da detalii clare, în cel mai scurt timp posibil. Așadar și prin urmare, cu o ultimă strigare, vin aici eu către voi și recomand uleiuri de soi, doar de la Aroma Land luate, pentru că 100% merită-ncercate!