Blog

Călătorești în siguranță și investești în experiențe unice cu Destine Holidays

Salut! Sunt Roxana de pe net și cel mai mare vis al meu este să văd lumea. Mi-am propus asta încă de când mă plimbam doar pe la mamaie prin curte și ușor, ușor am început să conturez o hartă a locurilor pe unde-mi calcă piciorul.

Nu pot să ascund că am pornit greu datorită fricii. Mi-era frică rău de tot. Oare cum o să mă descurc eu în aeroport? Oare o să știu pe la ce ghișee trebuie să rezolv cu check-in-ul și cum să ajung la controalele actelor și ale bagajului? Voi finaliza procedurile la timp să nu pierd avionul? Dar când ajung la destinație, cum mă voi deplasa la hotel? Însă hotelul îmi oferă și opțiuni de a lua masa în cadrul restaurantului său? Ce vizitez acolo și cât de periculos este pentru o fată tânără? Care sunt criteriile după care ar trebui să mă ghidez în ceea ce privește prețurile?

Lista cu întrebări a tot continuat, dar răspunsul a fost unul singur: să călătoresc cu ajutorul unei agenții de turism. În mod sigur este mai confortabil, fără stres și griji pentru tot ce înseamnă organizare. Fără bătăi de cap și temeri pentru ce va să vie, ca să mai adaug o stațiune, o țară, un oraș pe lista de bifate.

Așa am ajuns să iau contact cu cei de la Destine Holidays, o agenție de turism înființată în anul 2018, având ca principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întregului mix de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie etc.

Ce-mi place cel mai mult este faptul că pot găsi soluții rapide și complete pentru dorințele și bugetul meu. Dețin un portofoliu potențial ce cuprinde peste 1.000.000 de clienți în România, 12 puncte de lucru proprii, 220 de parteneri și 2.500 de brokeri-colaboratori care promovează pachete turistice. Destine Holidays pune preț pe colaborarea îndeaproape cu clientul, fiind adeptă a unei viziuni de afacere cu oameni și pentru oameni ale căror obiective se vor realiza mai bine împreună decât separat.

 

Fiindcă am avut parte de o super experiență alături de ei și au demonstrat o comunicare excelentă, m-am bucurat să le fiu alături la deschiderea unei noi agenții în Ploiești, la sediul din Bulevardul Republicii nr. 16, bl. 33A2, parter. Locația este parents friendly, deoarece au amenajat un loc de joacă pentru copii, unde îți poți lăsa micuțul să se distreze în timp ce îți planifici vacanța. 

Destine Holidays vine și cu un nou concept pe piața de travel din România: Flash Sales. Practic în fiecare săptamână scot la vânzare anumite pachete turistice, în diferite destinații, pachete care au un tarif special pe toată durata sezonului, dar care sunt cu 20-30% mai mici ca tariful standard. Pentru a beneficia de aceste prețuri, nu trebuie decât să urmăriți campaniile săptămânale de promovare pe care ei le efectuează. Așadar, puteți merge în orice agenție, să luați legătura cu unul dintre brokerii colaboratori sau chiar să intrați la ei pe site, www.destine-holidays.ro, și să vă rezervați vacanța în săptămâna campaniei de promovare.

„Începând cu vara trecută călătoriile și turismul au revenit pe un trend crescător datorat, în principal, relaxării restricțiilor de călătorie. Turiștii au devenit însă din ce în ce mai exigenți atunci când vine vorba să-și achiziționeze vacanța. Pe lângă servicii de calitate, aceștia caută diversitate, siguranță și garanția unei vacanțe perfecte. Acesta este și motivul pentru care am lansat acest nou serviciu pentru piața din România, pe care noi l-am denumit #BrokerulTăuDeVacanțe. Ne dorim să oferim clienților noștri o varietate de vacanțe din care să poată alege tocmai pentru a se bucura din nou de plăcerea de a călători”, a declarat Cosmin Cismaș – Business Development Manager, în cadrul deschiderii noii agenții din Ploiești.

Profesionalismul și serviciile de calitate sunt recunoscute la nivel național, din cadrul grupului Destine Holding făcând parte Destine Broker de Asigurare Reasigurare, Destine Leasing IFN, Destine Imobiliare și Destine Broker de Asigurare și Reasigurare Republica Moldova. Serviciile lor au în prim-plan nevoile oamenilor, căci de acolo pornește totul, așa cum ne-a explicat Florin Crișan, General Manager la Destine Holidays:

”În momentul în care un colaborator Destine interacționează cu un potențial client are un formular de analiză a necesității. Pe poziția 1 în 90% dintre cazuri este vorba de un imobil, dacă clientul își dorește să treacă de la o garsonieră la un apartament – aici vine Destine Holding cu partea de agenție imobiliară și soluții de credite. Pe poziția 2 este vorba de mașina pe care mi-o doresc și mașina pe care mi-o permit – aici avem soluții de leasing sau credite de nevoi personale pentru mașini second hand. Pe poziția 3 vorbim de stabilitate financiară, unde avem asigurări de viață cu cumul de capital, iar pe poziția 4… ei bine 75% dintre formularele de analiză a necesității au turismul. Avem casă, avem mașină, avem stabilitate financiară, vrem să călătorim. Și acolo a venit Destine Holidays cu ofertele sale.”

Pentru mine personal, călătoritul împreună cu ajutorul unei agenții de turism a devenit un must have. Am devenit expertă în făcut bagajul într-un sfert de oră și deplasat rapid la aeroport, unde mai pui că orice destinație mă face fericită. Ador să explorez locuri noi, să mă înfrupt din bucate tradiționale și să aflu totul despre cultura locului unde ajung. Aleg să călătoresc în siguranță și să investesc în experiențe unice alături de Destine Holidays, ceea ce vă recomand și vouă.