Blog

În 2022 Iepurașul de Paște își face aprovizionarea de la SMYK All For Kids

Salut! Sunt Roxana de pe net și-mi doresc mult de tot un copil. Apoi sigur îmi voi dori mai mulți. Să aud râsete întruna prin casă, să caut îngrijorată grădinițe sau școli de top, dar în special să mă pot juca în voie cu tot ce se află pe piața de jucării. Să cumpăr toate păpușile și toate mașinuțele și să mă-mpiedic apoi de ele prin casă.

Pentru că de când am intrat prima dată la SMYK All For Kids mi-am dorit să încerc mai multe dintre produsele lor. Mai ales acum că ne apropiem de Paște și mă duc inevitabil cu gândul la momentele din copilărie când așteptam cu nerăbdare ”înnoirea” specifică: să-mi cumpere ai mei niște hăinuțe noi și, dacă ar fi avut suficient cash, poate-mi luau și-o jucărioară. Să vină Iepurașul la fata lor cuminte.

Mă bucur că SMYK susține continuarea tradiției de a dărui și de a se înnoi de Paște și îndrumă părinții să insufle generațiilor următoare aceeași bucurie cu care au fost și ei deprinși în copilărie, când primeau hăinuțe și pantofi noi.

Astfel, în perioada 11-25 aprilie, magazinele SMYK vă aşteaptă cu reduceri de până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, seturi LEGO, biciclete, trotinete și alte jucării de exterior. Pentru zilele vesele în familie, pline de relaxare în jurul meselor pascale sau la drumeţii în natură. Puteți să vedeți ofertele lor în catalogul special pregătit pentru această perioadă: https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-paste

Apropierea sărbătorilor de Paşti este o perioadă  încărcată cu bucurii și emoţii pozitive. Fiecare copil  aşteaptă cu nerăbdare vacanţa şi momentele petrecute în familie, dar mai ales cadourile Iepuraşului. De aceea venim cu o serie de oferte la articolele de sezon: jucării, jocuri educative, trotinete, biciclete potrivite pentru joaca afară şi desigur articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte potrivite sezonului, cu modele şi imprimeuri pe care cei mici cu siguranţă le vor îndrăgi. Cu ofertele SMYK, cu siguranţă tolba Iepurașului de Paști va fi plină cu tot ceea ce cei mici îşi doresc sau au nevoie”, a declarat Alexandra Creţan, marketing manager SMYK All for Kids România.

În Craiova îi găsiți în incinta Electroputere Parc, pe Calea București nr 78 C-D, în clădirea C. Iepurașul de acolo se aprovizionează și vă invit să-i urmați exemplul!