Blog

4 în 6. Ce a vrut să zică autoru’

Salut! Sunt Roxana de pe net și-n realitate este 14 iunie 2024 acum, când scriu materialul ăsta. Jumătatea anului, nu chiar exactă, dar anyway restu’ de 16 zile până la marele fix nu mai sunt chiar așa relevante în contextul de față.

Pentru că sunt 4 în 6.

4 evenimente la care am fost speaker în 6 luni. Nu mă laud, doar țin contabilitatea. Pun informațiile la un loc, ca atunci când mă lasă memoria să am unde să-i trimit spre lectură pe nepoți pentru adevărul istoric :))

Să-ncepem cu începutul. Adică no.1 care-a fost acesta:

Am cuvântat aici despre ce înseamnă o campanie de prevenție în PR atunci când lansezi un serviciu/produs nou. M-am bucurat să primesc întrebări specifice din sală, de la participante (căci iată, au fost doar femei) și să lămurim aspecte pentru fiecare problemă expusă de către ele. Las aici și singura poză pe care o am cu mine speaker la evenimentul desfășurat pe 22 februarie :))

Al doilea eveniment la care am fost invitată să vorbesc în fața oamenilor a fost #GenEgalitate și am fost chemată în calitate de influensăra care mă aflu și exist:

Mi-a plăcut super mult vibe-ul din sală și oamenii care au participat. Eu am găvărit despre de ce e bine să rămâi la Craiova, să construiești aici, să investești aici, mai ales că am și experiența plecării, dar și pe a întoarcerii. Mi-e bine la Craiova și le-am spus și celor prezenți că totul depinde doar de ei. Nu-ți pune nimeni succesul în brațe. Niciodată. Nici atunci când te plângi că e de vină sistemul, că oricum factori exteriori sunt responsabili de eșecul tău. Nope. Tu ești singurul responsabil de eșecul/succesul propriu. Am și poze profi cu mine pe scenă (mulțumiri colegului care s-a ocupat!!):

Al treilea eveniment a fost unul online:

Am explicat către membrele Mums in Business care e treaba cu Instagramul. De la cum îți creezi un cont până la cum reușești să îl monetizezi. Ce tip de conținut este potrivit pentru tipurile lor de afaceri, care sunt elementele unui plan de postări, dar și multe alte subiecte în ceea ce privește această rețea socială. Vă las un pic de feedback din partea lor:

 

No. 4 a fost un eveniment desfășurat pe 13 iunie, chiar la Universitatea la care am studiat:

Am expus către elevi și studenți ceea ce poate face fiecare dintre noi în ceea ce privește protejarea planetei. Cum putem ajuta individual prin activitățile de zi cu zi să poluăm mai puțin și să conștientizăm care e treaba cu schimbările climatice. Pe scurt ”cam cât să ne mai suporte, domne, și planeta asta?”.

Vă sunt recunoscătoare tuturor celor care m-ați chemat să vorbesc în fața oamenilor, celor care ați văzut în mine talent, forță, calitate :)) Celor care mi-ați văzut munca și evoluția de-a lungul vremii! Celor care mă urmăriți și, academic vorbind, v-ați uitat în gura mea! Vă mulțumesc și mă înclin în fața voastră!

În aceeași măsură îmi mulțumesc și mie, că oricât de greu a fost uneori, nu m-am oprit. N-am renunțat! Și n-o voi face niciodată!