Blog

Prințesă din contemporan caut castel și cristale din care să beau prosecco

Salut! Sunt Roxana de pe net și când mă fac mare vreau să fiu prințesă. Vreau să dau baluri la mine-n castel, să cânte cineva la pian, iar bucătarul să-mi gătească un pic de fast-food pe ascuns.

Mă va ajuta camerista să-mi strâng corsetul și-mi va pieptăna părul în cele mai elegante coafuri. Voi purta parfum pe-ncheietură și umbreluță de soare, iar caleașca ce mă va transporta la serate și-ntâlniri de rang înalt este dintre cele mai frumoase, cu cai splendizi, demni de medalii de aur și concursuri unde ar paria pe ei chiar și cei nepricepuți.

Și eu aș sărbători cu drag. Aș ciocni mândră de calitățile lor. Pentru că-s prințesă adevărată din regină adevărată, n-aș putea savura lichiori magice la gust decât din pocale de cristal. Și n-aș alege altceva în detrimentul celor din cristal de Bohemia.

Voi lua în considerare claritatea, strălucirea, sunetul emis și greutatea, atunci când îmi voi alege cele mai bune seturi de pahare din cristal. Sunetul emis este un detaliu complex, care depinde de formă, greutatea și mărimea paharului. Atunci când este lovit ușor în partea superioară, pe margine, un pahar delicat din cristal va scoate un sunet adânc. Cristalul greu, cum este cazul seturilor de pahare mai robuste (pahare de whiskey) sau de dimensiuni mai mari, nu scoate nici un fel de sunet în situația prezentată anterior.

Ca să fiu sigură c-aș fi pregătită pentru a degusta orice fel de băutură, aș consulta catalogul de produse al celor de la Charisma, brand care are deja o istorie pe piață, fiind înființat în anul 1997. Voi fi renumită în ținut pentru originalitate, pentru ideile nonconformiste pe care le voi dezbate în această epocă, exact cum se recomandă cei care-mi vor vinde pahare potrivite pentru toate situațiile: ”arta de a fi unic”.

În Craiova îi puteți găsi ușor și voi, deoarece au două magazine în cele mai mari centre commercial, cât și un showroom. S-au extins și-n online, astfel încât din 2009 au lansat magazinul Charisma Deco, specializat pe decorațiuni și promovarea unui stil de viață care să fie sinonim cu eleganța, rafinamentul și bucuria.

Ca să exemplific, eu aș bea șampanie la micul dejun în dormitorul cu tavan înalt, în timp ce-mi plănuiesc ținuta, din pahare cristal Bohemia din fotografia de mai jos, dar până când mă fac mare și-mi iau în serios atribuțiile din fișa postului de prințesică, mă bucur ne-ncetat să beau cu stil în orice condiții. Lucru cu care vă sfătuiesc și pe voi: să vă răsfățați! Merităm!