Blog

#BloggerițaSportivă: cine-i tare ambițios/și mă văd cu el la cros?

S-a mai întâmplat s-alerg după bărbați bine. În calitate de jurnalistă, cu scopul precis de-a obține-o declarație. Sau măcar niște informații pe surse.

Se mai întâmplă s-alerg câteodată printre blocuri din cauza maidanezilor. Sau din cauza faptului că pierd autobuzul. Uneori alerg chiar și pe tocuri, să nu întârzii la vreun eveniment mai fistichiu.

Alerg și pentru siluetă, pe bandă, la sală. De fiecare dată, după ora mea de mișcare, mă simt mai relaxată. Mă pot concentra mai bine la lucrurile pe care le am de făcut și-mi oferă mai multă încredere în mine.

Însă, de plăcere și de dragul competiției, voi alerga sâmbătă, pe 18 noiembrie la #CrosulToamnei, organizat de Plusauto. Vă invit alături de mine să umplem Parcul Tineretului din Craiova, începând cu ora 09.00, când organizatorii vor fi acolo pentru a ne ajuta cu informații și încurajări. Vă puteți înscrie chiar la locul faptei, dacă n-o faceți înainte pe www.opelplusauto.ro.

Startul pornește la orele 11.00 trecute fix, dar nu înainte să ne încălzim sub îndrumarea celor de la Prokinetic. În cazul în care corpurile noastre își afirmă propria personalitate, avem la dispoziție ambulanțe care să ne facă bine cât ai zice ”Opel!”.

După ce ne vom întrece pe-un traseu de 2.200m, ne și pozăm cu premiile în care a căror posesie vom intra la final. Toți participanții sunt înscriși automat la tombola prin care primim tricouri și șepci, iar premiile de pe podium vor consta în medalii, dar și surprize de la PlusAqua și Decathlon.