Blog

Printare Online – cum să printezi mai ieftin ca într-un copy center și chiar ca la tine acasă

Când mă prezint undeva, îmi place să spun despre mine că sunt Roxana, am 25 de ani, 2 companii și 3 calificări. Sunt, în ordine cronologică, jurnalist, arhivist și formator. Iar în prezent… fructific cât se poate de mult orice latură a profesiilor mele. Însă, la fiecare pas, cât de mic, am nevoie de multe documente și asta devine într-adevăr o corvoadă când trebuie să mă opresc din ce am de făcut ca să dau o fugă să printez ceva.

Pentru mine, timpul este cel mai valoros cadou. Cea mai de preț armă. Cel mai important element în drumul spre succes. Astfel că în situațiile în care este necesar să ajung la o negociere de contract, dar nu am contractul fizic în mână, sau atunci când pregătesc suporturile de curs pentru cei pe care urmează să-i instruiesc ori îmi sunt indispensabile tipizate pentru vreo lucrare arhivistică… mi-ar plăcea să am o soluție la-ndemână. Cât mai ușor de folosit și cât mai prietenoasă ca preț.

Varianta clasică, cea cu deplasatul la un copy center mi-e peste mână. Unu, pentru că pierd mult timp deplasându-mă într-acolo și-napoi. Timp irecuperabil, în care nu pot să nimic altceva. Doi, pentru că de multe ori programul de lucru al copy centerelor nu prea se pupă cu programul meu și ba ajung în fața ușii lor când e prea devreme pentru a deschide, când e prea târziu că deja au dat cu cheia pe dinăuntru, ori mă găsesc în acea situație banală în care am prea mult de printat și ei nu sunt dispuși să stea peste program.

Am încercat și opțiunea cu imprimantă acasă. Dar ce n-am luat în considerare este bătaia de cap care vine la pachet. Trebuie să fii mereu atent să nu care cumva să rămâi fără tuș, negru și/sau color, să-l schimbi efectiv, ceea ce-nseamnă că dacă ești la fel de neîndemnatic precum mine te murdărești imediat pe cămașa albă proaspăt călcată. Despre momentele în care-ți ies fire de păr albe pentru că-ntârzii la întâlniri și mai mergi și fără documente la purtător, pentru că imprimanta are propria ei personalitate și se hotărăște să nu funcționeze astăzi, nici nu mai vreau să mai vorbesc.

Așadar, pentru că vremurile pe care le trăim ne-au pus la îndemână tehnologia și, mai cu seamă, puterea online ului, am găsit această soluție care-mi ia durerile de cap și se dovedește mai mult decât utilă, cel puțin pentru mine. Este vorba despre printare online.

Nu trebuie decât să dau câteva click uri, iar produsul ajunge la mine prin curier în cel mult 48 de ore. Dacă-i urgent, și-n 24. Acest xerox online îmi ușurează munca și elimină o mare porție de stres din cotidianul meu. Pentru că intru pe site, îmi încarc documentul, selectez opțiunile de care am nevoie: color/alb negru, dimensiunea documentului (A3-A4-A5), aleg formatul și stau fără grijă.

Stau inclusiv fără grija discuțiilor de la departamentul de contabilitate. Nu mă va mai certa nimeni pentru faptul că aloc o bună parte din buget pentru un astfel de serviciu. Cu prețul pentru printarea documentelor online, salvez bănuți care pot fi folosiți pentru orice altă activitate. De asemenea, mă simt foarte confortabil știind că echipa de la FastPrint24.com reciclează fiecare cartuș și toner.

Liniștea, eficiența și puterea de concentrare au revenit la potențial maxim în viața mea. Reușesc să mă organizez mult mai bine ca înainte, nu mai am timpi morți și zâmbetul mi-a revenit pe față. Sunt pregătită să țin piept provocărilor profesionale, dar și celor personale, pentru că știu că am un ajutor de nădejde într-un serviciu de printare online a documentelor. Mă gândesc serios să-ncep a doua facultate. Practic, problema xeroxării cursurilor este deja rezolvată. Mai am doar să-nvăț și să mă bucur de experiențele ce vor veni.

Alegerile sunt cele care ne definesc viața și eu aleg calitatea. Sunt convinsă că și pentru tine FastPrint24.com ar fi un sprijin real, fie că ești încă student/ă sau deja în câmpul muncii, luptându-te zi de zi cu task uri și responsabilități din fișa postului.