Blog

Spa Shoes Craiova – serviciile de care fiecare dintre noi avem nevoie

Salut! Sunt Roxana de pe net și-o ard pe mai multe personalități.

Prima ar fi o domnișoară elegantă, urcată sus pe toc, pe la întâlniri de business, dezbateri publice sau evenimente cu subiecte variate.

A doua este o gagică-n adidași, alergând disperată de la o treabă la alta, pentru a bifa toate responsabilitățile de pe lista de to do a zilei.

A treia e o Roxană relaxată, gata de plimbare, de vacanță prelungită, când o pereche de sandale cu talpă joasă îi sunt cele mai bune prietene.

Și-ar mai fi câteva altele, printre care Roxana de la petreceri cu tocuri cui sau Roxana friguroasă de-și pune UGG mai devreme decât ar fi nevoie.

Însă toate Roxanele au în comun pasiunea pentru încălțări, dintre cele mai diverse, cu forme, culori și modele alese. Și deși în garderoba ei se află zeci de astfel de perechi, unele dintre ele îi sunt favorite și deci beneficiază de mai multe purtări, ceea ce-nseamnă clar și nevoia de îngrijire, curățare, întreținere.

Cu care Roxana… a cam dat-o-n bară. Mai întâi, și-a distrus o pereche de adidași albi pe care i-a îndesat în mașina de spălat. Pe alții a vrut să-i curățe manual, însă soluția de curățat nu era tocmai cea mai bună pentru materialul din care erau confecționate încălțările și iată, a mai rămas fără o pereche. Apoi i-a venit ideea să-și repare singură o îndoitură și deci a aruncat la gunoi perechea cu numărul trei. Ca să fie treaba treabă, la un moment dat a încercat să vopsească o pereche pe care o iubea mult. Atât de bine i-a ieșit, încât a plâns trei zile după ce a constatat că să ai grijă de pantofi nu trebuie să mai fie un lucru de care să te ocupi singur.

Pentru că e clar că nu te pricepi, deși ai intenții cât se poate de bune. Plus că e o bătaie de cap și o pierdere de timp, când poți să te ocupi de hobby urile tale, să-ți dezvolți pasiunile sau poate să lucrezi câteva ore suplimentare pentru noul tău proiect.

Pe lângă avantajul că nu mai irosești timp, energie și nervi, se numără și faptul că niște profesioniști se ocupă de încălțămintea ta ca la carte. Pornind de la curățat până la vopsire. Practic perechea ta de încălțări are o nouă viață după ce trece pe la ei.

Pe la Spa Shoes Craiova. Unde oameni dedicați meseriei lor pun suflet pentru a avea grijă de perechea ta favorită de adidași sau de tocuri. Sau de orice fel de încălțăminte le înmânezi.

Lucrează cu soluții de curățat specifice fiecărui material, au grijă să scoată toate petele și toată mizeria, culorile să fie mai intense. Sunt dotați cu aparatură de specialitate pentru a rezolva mici probleme cum ar fi îndoiturile, pot înlocui talpa sau vopsi întreaga pereche ca și cum ai lua de acolo una nouă.

Eu sunt foarte încântată de serviciile oferite de ei! Trec pe la sediul lor, le las câteva perechi și-mi pot vedea liniștită de activități. Ies la cafea cu prietenele, îmi rezolv una alta pe la birou sau pur și simplu zac pe canapea uitându-mă la serial… iar când mă-ntorc să le iau știu că voi avea zâmbetul pe buze. Arată perfect și sunt fericită să mă încalț din nou în perechile mele favorite de încălțări.

Îi găsiți pe cei de la Spa Shoes Craiova la sediul lor pe Strada Doljului la 39A, unde este deschis în fiecare zi în intervalul orar 10.00 – 20.00. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să sunați la numărul de telefon 0790 660 771.

Vă recomand cu încredere serviciile lor! Eu sunt mai mult decât mulțumită. Salvez timp și energie, iar încălțămintea mea arată în cele mai bune condiții de fiecare dată!