Blog

Caracter de regină asortat cu ceea ce trăim azi

Bună! Sunt Roxana de pe net și unul dintre visurile copilăriei mele nu era să fiu prințesă, ci regină. Am știut dintotdeauna că, deși frumoase foc și pline de inocență, puritate sau carismă, prințesele nu dețin puterea.

Ori puterea mă fascina pe mine. Modul în care reginele acționau cu diplomație spre a-și atinge scopurile, felul armonios în care își împlineau dorințele, dar și eleganța specifică fiecărei clipe.

Mereu cu o ținută bine pusă la punct, asortată element cu element, culori și țesături în ton cu moda vremii, materiale de bună calitate și o atitudine pe măsură. Mers corect pe tocuri decente, cu accesorii potrivite, precum pălăriile, mănușile sau poșetele.

Pentru zilele noastre, dacă vreau s-o ard regină trebuie să fiu un pic mai atentă să nu cad în penibil cu o ținută prea pompoasă pentru locurile pe unde-mi fac veacul. Mai degrabă mă accesorizez cu ochelari de soare, bentițe sau cu vreun machiaj ori o coafură mai deosebită.

Regina de azi nu mai e sus pe toc, ci comodă-n adidași. Nu-și mai pudrează cochet nasul și nici nu-și face griji dacă o mai încape corsetul. Astăzi ne punem o rochiță dintre cele mai confortabile și pornim spre activitățile zilnice.

Însă, ce au în comun reginele cu sânge albastru și reginele ce suntem fiecare dintre noi este iubirea față de bijuterii. Ne place să ne împodobim frumos cu inele, lănțișoare, charmuri, brățări, cercei și altele asemenea.

În special cele create din argint, cu atât mai mult cu cât locul de unde le achiziționăm este autohton și contribuim astfel la dezvoltarea unei afaceri de familie 100% românească. Este vorba de Venda Jewelry, de unde mi-am luat și eu acești superbi cercei din argint, care consider că se potrivesc cu majoritatea ținutelor mele. Dau un plus de eleganță și rafinament oricărei apariții, ca să nu mai zic că am primit complimente pentru ei aproape de fiecare dată când i-am purtat.

Nu numai că-mi aduc o stare bună și-mi completează ținutele, dar mă fac și să am mai multă încredere în mine. În mod cert îmi doresc să mai iau câteva bijuterii argint de la Venda Jewelry, deoarece sunt de o calitate foarte bună, iar prețurile sunt accesibile pentru oricine.

Alege să fii și tu regină. Alege Venda Jewelry.