Blog

Calitate, eficiență și prețuri accesibile? SMYK All For Kids este răspunsul

Salut! Sunt Roxana de pe net și mă tot gândesc câtă fericire mi-ar aduce un bebe. Un pișcot mic care să zâmbească atunci când îl gâdil pe burtică sau care plânge că s-a terminat băița, iar lui îi place mult de tot în apă.

Dac-ar fi fetiță, aș vrea să-i fac codițe ori coafuri dintre cele mai interesante. Iar dacă-i băiețel, sigur aș învăța împreună cu el despre tractorașe, motorașe și aș cunoaște pe dinafară toate speciile de dinozauri.

I-aș îndruma să-nvețe bine, să-și descopere pasiuni și, mai ales, să le urmeze. Să le fie drag să caute mereu lucruri noi, să facă sport ori să lege prietenii durabile cu cei care au interese comune.

Însă capitolul ăsta frumos din viață – acela de a fi mamă – pornește deopotrivă și cu responsabilități și întrebări pe măsură. Prima dintre ele este cea legată de fricile cotidiene, oare sunt suficient de bună ca mamă? Oare le ofer tot ce au nevoie? Care sunt cele mai bune lucruri pentru ei?

Pentru multe întrebări de acest gen, SMYK All For Kids este răspunsul corect pentru orice părinte. Iar eu, ca mamă, sunt bucuroasă să găsesc acolo tot ce am nevoie. Începând cu articolele destinate primei perioade după naștere: cărucioare, scaune de mașină sau de masă, cosmetice, suzete, biberoane ori babețici, body-uri și botoșei până la jucării interactive și educaționale pentru toate vârstele.

Ce mă bucură însă foarte mult este gama variată de haine și încălțăminte pe care o pune la dispoziție magazinul, practic de la prima zi de viață a bebelușului până la vârsta de 14 ani. Pentru că, dacă la început mama este cea care alege cum să asorteze ținutele micuților, pe parcurs aceștia își vor contura personalitatea și vor dori să aleagă singuri ceea ce îi reprezintă.

Până mi se-ndeplinește visul de a fi mamă, vizitez noul magazin SMYK All For Kids din incinta Electroputere Parc Craiova, pe Calea București nr 78 C-D, în clădirea C, pentru a achiziționa cadouri pentru copiii prietenilor mei. Îmi place super mult că găsesc de toate acolo, fără să trebuiască să pierd timp în trafic ca să ajung în mai multe locuri care comercializează lucruri specifice.

Iar produsele celor de la SMYK All For Kids sunt de foarte bună calitate, durabile și la prețuri accesibile, ceea ce fac din magazinul lor destinația ideală de shopping.

Cele mai frumoase păpuși. Cele mai interesante mașinuțe. Cele mai colorate bluzici și rochițe. Cele mai pline de tâlc jocuri de construcții. Puzzle uri, mingi, plușuri. Jucării potrivite pentru activități educaționale sau recreative. În mod clar, SMYK All For Kids este prima mea opțiune atunci când mă gândesc să cumpăr ceva pentru copii!