Blog

Țara te vrea prost și eu te vreau la concert

Salut! Sunt Roxana de pe net și-mi plake muzica. Ascult practic întotdeauna, întruna și mereu. La căști când sunt pe drum, acasă urlă din boxă, iar dacă sunt undeva unde aparent nu se aude niciun sunet ați spune că atunci nu ascult nimic. Ba ascult și atunci! Pentru că la mine în cap sunt niște pitici care au concert nonstop.

Și dacă tot am zis de concert, păi să știți că le ador! Atmosfera, relaxarea și entuziasmul cu care vine fiecare experiență muzicală sunt elemente necesare unei vieți sănătoase și echilibrate. Pentru că oricât ai duce fizic, psihicul trebuie să-l odihnești cu lucrurile care-ți aduc bucurie.

Astfel că pe 21 octombrie mi-am făcut semn în calendar să merg la Cult Music Club, unde concertează Sarmalele Reci. Totodată, își lansează și vinilul ”Țara te vrea prost”, un album document, cu piese de colecție.

Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, „Țara te vrea prost” este un disc emblematic și, din păcate, încă actual. Pe vinil, reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, albumul va fi cântat în concert, în premieră la Craiova, și însoțit de tradiționalul „Șpriț de vară”.

Eu vreau să ne vedem acolo. Cu toții! Să fredonăm, să ne distrăm, să creăm amintiri!