Salut! Sunt Roxana de pe net și-n realitate blogăresc de când eram în clasa a VI-a, iar din 2015 fac parte oficial adevărat din Asociația Bloggerilor Olteni, prin bunăvoința lui Daniel Botea, însuși președintele, care m-a ”racolat” în una dintre cele mai mișto grupări din care fac parte for life.

Suntem oameni de toate vârstele, cu domenii de activitate dintre cele mai diverse, cu visuri și țeluri variate, dar pe care ne unește pasiunea pentru scris, iar împreună conturăm proiecte care mai de care mai frumoase, ce răsună în comunitate și aduc plus valoare atât pentru beneficiari, cât și în viața fiecăruia dintre noi.

Pe lângă muncă susținută constant, deadline uri, livrabile și preocuparea permanentă de a învăța lucruri noi și de a evolua… am creat acest obicei de a ne vedea în fiecare ultimă duminică din lună, ca să ne relaxăm! Ca să petrecem timp împreună, ca să ne destindem, să socializăm, să ne mai punem la curent cu ce activități sau schimbări mai au loc prin viețile noastre.

Colegii mai vechi au pus ”bazele” acestui obicei în urmă cu 11 ani, obicei la care achiesez și eu de 8. Și pentru că trebuia marcat, am făcut #petrekere la Crama 91, noul restaurant deschis în cadrul Bacolux Craiovita Hotel & Events. Pentru cine este din Craiova, probabil locul vă este mai cunoscut după vechea denumire: Hanul Craiovița.

În istoria familiei mele s-au petrecut câteva evenimente aici, de genul nunți, botezuri, cumetrii, așa că eram obișnuită cu sălile de evenimente și locația în sine. Cu modul în care arăta în urmă cu ceva timp, fiindcă acum totul este renovat, detaliile puse la punct și arată cu totul diferit. Sincer, m-au convins să fie prima opțiune pe lista mea atunci când voi avea de organizat primul meu eveniment, deoarece varietatea sălilor, faptul că au o grădină superbă și restaurantul cu preparate tradiționale atât de gustoase, unde mai pui că hotelul are camere dotate cu tot ce este nevoie astfel încât să poți lucra de acolo… practic, acoperă toate nevoile și  acest lucru este esențial.

Fiind #petrekere, nu avea cum să lipsească licoarea sărbătoririi – vinul. Am dat noroc cu câteva sortimente din gama celor de la Sâmburești: 2 albe – Sauvignon Blanc și Chardonnay, 1 Roze și 2 roșii – Merlot și Cabernet Sauvignon. De regulă, nu prea consum vinuri roșii, însă Merlot m-a cucerit. Așa mult, că-l mai cumpăr și acasă din când în când și-l transform în prietenul meu când simt nevoia de-un gust puternic, care simt că mă înțelege :))

Însă, ca să nu mă dea gata rapid, folosesc un truc pe care l-am primit moștenire de la tata: între paharele de vin să consum un pahar cu apă. Și de data asta am ales AQUA Carpatica, pentru că știm cu toții că hidratare e cuvântul cheie al oricărei petreceri de succes.

A fost o zi-seară extraordinară, în care m-am bucurat de prezența colegilor și în care m-am distrat pe cinste. Sper la cât mai multe astfel de celebrări și sper ca atunci când aveți vreun eveniment important, să-l rugați pe Ion Mihăescu să vă facă fotografiile, căci lucrează excepțional după cum se poate observa în cele pe care le-am atașat în prezentul material.